Virtual Learning

Gedrag verandert door virtual learning

In verband met de groeiende behoefte van onze klanten heeft Eagle’s Flight de afgelopen twee jaar  virtuele trainingsprogramma’s ontwikkeld die gedrag veranderen. Door Covid-19 zijn die ontwikkelingen in een stroomversnelling terechtgekomen. Onze virtuele leeroplossingen zijn ontwikkeld op basis van dezelfde visie waar Eagle’s Flight meer dan 30 jaar geleden mee is opgericht: mensen leren het beste van hun eigen ervaringen, dus door te doen.

Virtueel leren van Eagle’s Flight gaat veel verder dan alleen kennisoverdracht, zoals die doorgaans wordt ervaren in online leren. Door middel van online (team)activiteiten, in een gefaciliteerd leerproces, helpen wij individuen directe verbanden te leggen tussen hun acties/gedrag en de bijbehorende resultaten. De ontstane bewustwording leidt tot een leerreis van inzichten die niet alleen het hoofd (”weten”), maar vooral ook het hart (“willen doen”) van deelnemers raakt. Daardoor ontstaat bij deelnemers niet enkel inzicht in hoe beter te presteren , maar ook een commitment om het écht toe te passen in de praktijk. Dat is Virtueel Leren van Eagle’s Flight!

Ontdek onze Virtual Learning programma’s

Hoe werkt het? De reis van de deelnemer

 

Zeg passief leren maar vaarwel. Onze virtuele leerprogramma’s zijn boeiende interactieve ervaringen die actief leren en participatie vereisen. Van losstaande modules, een serie van meerdere modules, tot een compleet cultuurprogramma, het is allemaal mogelijk. Afhankelijk van uw leerdoelen en de gekozen virtuele oplossing, kan de leerreis van de deelnemer bestaan uit de volgende elementen:

 

Voorwerk

Om de impact van virtueel gefaciliteerde modules te maximaliseren, kan het zijn dat er enig individueel en online voorwerk aangereikt wordt. Dat kan in de vorm van een opdracht zijn, een digitale activiteit, het lezen van een artikel, bekijken van een video, of een korte instructie waarbij deelnemers de bij de module benodigde tools leren te gebruiken.

blank

Virtueel gefaciliteerde modules

Al onze virtuele leerervaringen combineren de dynamiek van een live training met de flexibiliteit en toegankelijkheid van online levering. Elke module bevat de volgende elementen om ervoor te zorgen dat de leerervaring boeiend en interactief is voor alle deelnemers:

Ervaringsinstrumenten

Eagle’s Flight brengt zijn ervaringsgerichte leermethodologie naar het virtuele klaslokaal. Dat betekent dat virtuele activiteiten de basis zijn voor het leerproces, wat ten goede komt aan de beleving en betrokkenheid van de deelnemers, maar ook de retentiewaarde aanzienlijk verhoogd.

Trainingscontent

De inhoud van de training wordt continu verbonden met de dagelijkse uitdagingen uit de praktijk van deelnemers. We hanteren daarbij een model van “simpel-complex-simpel”. Dat wil zeggen dat we simpele modellen bieden om complexe content te begrijpen en het zo simpeler te maken om toe te passen in de praktijk. 

Sociale verbinding tussen modules

In een virtuele wereld is sociale verbinding nog belangrijker. Kiest u voor een programma dat bestaat uit meerdere modules dan kunnen we er voor zorgen dat in de tijd tussen leermodules het leren niet stil staat en dat deelnemers toegang hebben tot input en inzichten van hun collega’s. Men wordt uitgedaagd beste praktijken met elkaar te delen en open dialogen te hebben over de uitdagingen die zij tegenkomen met het in de praktijk toepassen van het geleerde.

blank
blank

Ondersteuning na de sessies

We bieden tal van mogelijkheden zoals inhoudelijke digitale opfrissers, opvolgingsactiviteiten door leidinggevenden en groepsgespreksmogelijkheden tussen collega’s zodat u de gewenste gedragsverandering kunt blijven continueren.

Het begint allemaal met een gesprek

De mogelijkheden van virtueel leren zijn oneindig, en een keuze maken welke methode en welk programma het beste bij uw organisatie en (verander)doelen past kan ingewikkeld zijn. Eagle’s Flight helpt u daar graag bij. Bijna alles is mogelijk, u hoeft het alleen maar te vragen!

Bekijk onze virtuele programma’s

blank

Safety Discovery

 

Eagle’s Flight brengt door middel van experiential learning uw veiligheidscultuur in kaart en maakt inzichtelijk waar veranderingen in gedrag het meeste impact zullen hebben.

blank

Leading Change

 

In Leading Change leren leidinggevenden om niet alleen veranderingen te managen, maar ook hoe medewerkers er succesvol door te leiden.

Sandcastle Cove

 

In deze slechts 40 minuten durende virtuele leerervaring moeten deelnemers samenwerken om hun doelen te bereiken door beslissingen te nemen als een team.

blank

King Kahufu

 

In King Kahufu leren deelnemers wat er komt kijken bij het optimaliseren van teamprestaties en zo hun resultaten te verbeteren.

blank

Leaders as Teachers

Het Leaders as Teachers programma stelt leidinggevenden in staat om inspirerende coaches en rolmodellen te zijn, zowel live als op afstand.

blank

Museum Caper

In deze mysterieuze virtuele leeractiviteit leren deelnemers feedback te geven en miscommunicatie te voorkomen.

Ontdek welke game het best bij jou past

Klik hieronder om informatie te ontvangen via de mail of bel naar 076 503 07 11

blank

Powering Team Performance

In Powering Team Performance leren leidinggevenden hoe ze effectieve teams kunnen bouwen, tekortkomingen in prestaties kunnen herkennen en deze op kunnen lossen

Rescue Orion

 

In deze virtuele activiteit met ruimte-thema leren deelnemers wat er nodig is om op tijd en binnen het budget resultaten te leveren.

blank

Customer Centricity in Action

In Customer Centricity in Action leren medewerkers om de klantervaring onderdeel te maken van elke beslissing of actie.

blank

Oplossingsgericht verkopen

Het Foundations of Solution Selling programma ontwikkelt de mindset en gedragingen van Solution Selling (het verkopen van oplossingen).

blank

Leading

remotely

In Leading Remotely vergaren uw leidinggevenden kennis, vaardigheden en het vertrouwen dat ze nodig hebben om hun teams op afstand te leiden.

Volg de actuele ontwikkelingen over training, opleiding en gedragsverandering en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in jouw mailbox.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.