Business Games

 

 

COVID-19 UPDATE  

GOED NIEUWS, WE HEBBEN HET ONTWERP VAN ONZE MEEST POPULAIRE BUSINESS GAMES AAN KUNNEN PASSEN NAAR DE 1,5M ONDERLINGE AFSTAND DIE NOODZAKELIJK IS VOOR EEN VEILIGE LEERERVARING. TEVENS HEBBEN WE EEN ONLINE BUSINESS GAME ONTWORPEN MET ALLE DYNAMIEK, (INTER)ACTIE EN PLEZIER DIE JE MAG VERWACHTEN VAN EEN EAGLE’S FLIGHT PROGRAMMA! 

Gold of the Desert Kings.Teams nemen het tegen elkaar op in een reis door de fictieve woestijn, op zoek naar het Goud van de Woestijnkoningen. De bruisende wereld in deze business game is simpelweg een parallel voor de dagelijkse werkomgeving – een wereld waarin samenwerken, het stellen van doelen, het maken van een uitmuntende planning, en het nemen van doelgerichte acties de sleutel tot succes zijn. In dit 1,5m-ontwerp mogelijk voor 4 tot maximaal 45 deelnemers. 

 

Of ga voor ons nieuw ontwikkelde virtuele avontuur Rescue Orion: een online business game die op alle fronten waar maakt wat je je bij een business game voorstelt. Meerdere teams tegelijk in break-out rooms, leren door te doen,  achterover leunen is voor niemand mogelijk (en zullen ze ook niet willen), en boordevol waardevolle lessen

 

Business Games

Management Games, Serious Games, Teambuilding Games, etc. Allemaal vormen van Business Games met zakelijke relevantie die worden gebruikt voor in essentie soortgelijke doeleinden.

Het zijn (inter)actieve trainingen die bewustwording van mindset en gedrag creëren en mensen vanuit hun eigen ervaring inspireren om anders te denken en ook daadwerkelijk anders te gaan te doen. 

Ze combineren ervarend leren met een hoog pleziergehalte, een winnende combinatie!

 

Wij verzorgden al Business Games voor o.a.:

Wanneer zet ik een Business Game in?

Als je vernieuwend bezig wilt zijn, leren leuk wilt maken en energie en positiviteit wilt genereren in je team, project of organisatie, dan zijn Business Games uitermate geschikt.

Het uiteindelijke doel van elke Business Game is dat deelnemers zich op een leuke manier bewust worden van hun gedrag of werkwijze. Dat ze ontdekken hoe ze met ander gedrag betere resultaten kunnen behalen, en dat ze geïnspireerd raken om dat andere gedrag in de dagelijkse werkpraktijk ook echt toe te gaan passen. Als dat is wat je wilt bereiken kun je eigenlijk niet fout met een Business Game.

Een drietal praktijkcases:

Wat maakt een Eagle’s Flight Business Game anders?

Waar de meeste Business Games een simulatie zijn van de werkelijkheid (zoals het managen van een fictief bedrijf), zorgen wij er met nadruk voor dat onze games op het eerste gezicht in niets op het dagelijkse werk van deelnemers lijkt. We gebruiken bewust de kracht van story-telling om ze een aansprekend avontuur te laten beleven in plaats van een training of simulatie. Fouten maken of ‘falen’ in een simulatie is niet leuk en kan daardoor een remmende factor zijn van het leerproces. In onze games wordt het juist ervaren als een middel om versneld te leren. Het maakt dat deelnemers ongeremd zichzelf durven zijn en zich gedragen zoals ze dat altijd doen. 

Wat de game betekent voor de dagelijkse werkpraktijk verkennen we in de “debrief” oftewel de terugkoppeling. Daar blijkt ineens dat de elementen uit de game toch wel heel erg overlappen met elementen uit hun dagelijkse werkpraktijk. Onze dynamische facilitators hebben uw mensen binnen 5 minuten in de leermodus en garanderen een hoop vallende kwartjes bij het reflecteren op hun ervaring!

Deelnemers aan het woord:

Bijzonder om te ervaren hoe Peter en Tako als ‘woestijngidsen’ erin slagen om binnen 10 minuten een groep van twaalf individuen, grotendeels onbekenden voor elkaar, in teams te laten samenwerken en volledig op te laten gaan in het spel.

Ik zou deze training aan iedereen willen aanbevelen, je leert ontzettend veel en het houdt je aandacht de gehele training erbij! Het heeft mij enorm geholpen om zaken op een andere manier te benaderen en om betere resultaten te gaan behalen.

Leuke, inspirerende en actieve training die de samenwerking verbetert voor ons startende team. Geweldig om een keer te doen!

Een bijzondere training met een fantastische impact. Een 100% garantie dat je de eigen ambities naar boven gaat bijstellen en meer uit jezelf gaat halen, extra meerwaarde voor je klanten gaat realiseren, je ‘winst’ gaat maximaliseren en je werk gewoon leuker wordt.

Klanten aan het woord:

Maatwerk of “van de plank”?

Wij ontwikkelen geen bedrijfsspecifieke business games voor eenmalig gebruik. Eagle’s Flight Business Games zijn gericht op gedragselementen die voor veel organisaties herkenbaar en relevant zijn. Toch antwoorden we ook volmondig “ja” op de vraag of onze Business Games maatwerk zijn. Dat komt omdat het game-gedeelte van een specifieke game weliswaar ‘van de plank’ is, maar de terugkoppeling na de game volledig afgestemd op jullie organisatie en leerdoelen. We gebruiken daar jullie taal, jullie voorbeelden en jullie casussen om ervoor te zorgen dat het een feest van herkenning wordt voor de deelnemers. Deze aanpak heeft een aantal voordelen:

 

  • Een game maatwerk ontwikkelen kost veel tijd, vaak maanden. Wij kunnen jullie binnen een week bedienen.
  • Door jarenlange ervaring met onze games kunnen we de leeruitkomsten garanderen.
  • Onze facilitators kennen de games van binnen en buiten.
  • Er zijn geen ontwikkelkosten.
  • Onze materialen hebben een professionele look & feel.

Wij hebben Business Games voor:

TRAININGEN VANAF 8 PERSONEN

STRATEGIE- EN TEAMBUILDING-SESSIES

ZAKELIJKE EVENTS MET 100+ PERSONEN

MBO-NIVEAU T/M SENIOR MANAGEMENT

Hoe kies ik de juiste Business Game?

Een goede vraag, want je wilt natuurlijk een zo relevant mogelijke Business Game inzetten voor jouw training of zakelijke event! Het kan nogal een klus zijn om alle games hieronder door te lezen op zoek naar de game die ideaal is voor jullie situatie en leerdoelen. Daarnaast zijn onze Business Games ook zo ontwikkeld dat we er met relatief simpele ingrepen meerdere kanten mee op kunnen. Het komt nog wel eens voor dat we door onze potentiële klanten benaderd worden voor een bepaalde Business Game, maar na gezamenlijk onderzoek blijkt dan toch dat we bij een andere game uit komen voor de perfecte match. Maar wees gerust, vul het formulier in en we wijzen je graag in de goede richting!

Bellen mag natuurlijk ook, we staan je graag te woord op 076-5030711

Bekijk de mogelijkheden:

Business Games

Een reis door de gevaarlijke woestijn op zoek naar het goud van de woestijn koningen!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Projectmanagement, sales, persoonlijke effectiviteit, creëren van een winnaars mindset,  team effectiviteit, strategie bepaling, ambitieuze doelen stellen, planning, time management, de waarde van informatie herkennen, eigenaarschap.

Meer informatie >

Business Games

Gefeliciteerd, jullie zijn verkozen tot de nieuwe politieke leiders van 10 landen en gaan 5 jaar regeren!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Samenwerking in teams, samenwerking tussen teams, samenwerking in (bouw)combinaties, communicatie en vertrouwen, focus hebben op de eindklant.

Meer informatie >

Business Games

Als inwoners van Rattle Snake Canyon uit het Wilde Westen van 1869 krijgen jullie de kans jullie dorpje voor altijd op de kaart te zetten!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Ketensamenwerking, sales, bouwen van partnerships, communicatie in een commerciële omgeving, onderhandelen,  actuele klantbehoeften kennen.

Meer informatie >

Business Games

Terug naar de tijd van koning Arthur, bewijs je waarde en verdien een plek aan de ronde tafel!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Klantgerichtheid, persoonlijke effectiviteit, managen van percepties, sales, safety, bouwen van positieve en productieve (klant)relaties, onderhandelen, realiseren van korte en lange termijn commerciële successen.

Meer informatie >

Business Games

Ga op reis met je team door de Australische outback, wees de gevaren te slim af en vergaar grote rijkdommen!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Deadline- en resultaatgerichte omgevingen, kansen herkennen en benutten, sales, informatie gebruiken om resultaten te maximaliseren, creëren van een winnaars mindset.

Meer informatie >

Business Games

Jullie gaan op expeditie de Amazone in, op zoek naar de diamanten die de mysterieuze gloed in de lucht genaamd ”Jungle Fire” veroorzaken!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Werken met doelstellingen, strategie bepaling, planning, time management, de waarde van informatie herkennen, werken met scenario’s, safety.

Meer informatie >

Share This