Business Games

Hoe werkt het? 

 Management Games, Serious Games, Teambuilding Games, zijn allemaal vormen van Business Games met zakelijke relevantie die worden gebruikt voor in essentie soortgelijke doeleinden. Het zijn (inter)actieve trainingen die bewustwording van mindset en gedrag creëren en mensen vanuit hun eigen ervaring inspireren om anders te denken en ook daadwerkelijk anders te gaan te doen. Ze combineren ervarend leren met een hoog pleziergehalte, een winnende combinatie!

 

Ontdek onze Business Games

Bewust worden van gedrag

Als je vernieuwend bezig wilt zijn, leren leuk wilt maken en energie en positiviteit wilt genereren in je team, project of organisatie, dan zijn Business Games uitermate geschikt.
Het uiteindelijke doel van elke Business Game is dat deelnemers zich op een leuke manier bewust worden van hun gedrag of werkwijze. Dat ze ontdekken hoe ze met ander gedrag betere resultaten kunnen behalen, en dat ze geïnspireerd raken om dat andere gedrag in de dagelijkse werkpraktijk ook echt toe te gaan passen. Als dat is wat je wilt bereiken kun je eigenlijk niet fout met een Business Game.

Buiten je comfortzone

Waar de meeste Business Games een simulatie zijn van de werkelijkheid (zoals het managen van een fictief bedrijf), zorgen wij er met nadruk voor dat onze games op het eerste gezicht in niets op het dagelijkse werk van deelnemers lijkt. We gebruiken bewust de kracht van story-telling om ze een aansprekend avontuur te laten beleven in plaats van een training of simulatie. Fouten maken of ‘falen’ in een simulatie is niet leuk en kan daardoor een remmende factor zijn van het leerproces. In onze games wordt het juist ervaren als een middel om versneld te leren. Het maakt dat deelnemers ongeremd zichzelf durven zijn en zich gedragen zoals ze dat altijd doen. 

Hoe kies ik de juiste Business Game?

Een goede vraag, want je wilt natuurlijk een zo relevant mogelijke Business Game inzetten voor jouw training of zakelijke event! Het kan nogal een klus zijn om alle games hieronder door te lezen op zoek naar de game die ideaal is voor jullie situatie en leerdoelen. Daarnaast zijn onze Business Games ook zo ontwikkeld dat we er met relatief simpele ingrepen meerdere kanten mee op kunnen. Het komt nog wel eens voor dat we door onze potentiële klanten benaderd worden voor een bepaalde Business Game, maar na gezamenlijk onderzoek blijkt dan toch dat we bij een andere game uit komen voor de perfecte match. Maar wees gerust, vul het formulier in en we wijzen je graag in de goede richting!

Bellen mag natuurlijk ook, we staan je graag te woord op 076-5030711

Terugkoppeling

Wat de game betekent voor de dagelijkse werkpraktijk verkennen we in de “debrief” oftewel de terugkoppeling. Daar blijkt ineens dat de elementen uit de game toch wel heel erg overlappen met elementen uit hun dagelijkse werkpraktijk. Onze dynamische facilitators hebben uw mensen binnen 5 minuten in de leermodus en garanderen een hoop vallende kwartjes bij het reflecteren op hun ervaring!

Maatwerk of “van de plank”?

Eagle’s Flight Business Games zijn gericht op gedrags­elementen die voor veel organisaties herkenbaar en relevant zijn. Toch antwoorden we ook volmondig “ja” op de vraag of onze Business Games maatwerk zijn. Dat komt omdat het game-gedeelte van een specifieke game weliswaar ‘van de plank’ is, maar de terugkoppeling na de game volledig afgestemd op jullie organisatie en leerdoelen. We gebruiken daar jullie taal, jullie voorbeelden en jullie casussen om ervoor te zorgen dat het een feest van herkenning wordt voor de deelnemers.

 

Deze aanpak heeft een aantal voordelen:

  • Een game maatwerk ontwikkelen kost veel tijd, vaak maanden. Wij kunnen jullie binnen een week bedienen.
  • Door jarenlange ervaring met onze games kunnen we de leeruitkomsten garanderen.
  • Onze facilitators kennen de games van binnen en buiten.
  • Er zijn geen ontwikkelkosten.
  • Onze materialen hebben een professionele look & feel.

Deze bedrijven gingen u voor:

Bekijk onze Business Games

Ontdek welke game het best bij jou past

Klik hieronder om informatie te ontvangen via de mail of bel naar 076 503 07 11

Gold of the Desert Kings

De jacht op het goud! Vaak worden activiteit en productiviteit door elkaar gehaald. Als we maar hard genoeg werken komen de resultaten vanzelf, toch? Niet dus. Gemiddelde resultaten ontstijg je niet door hard te werken, maar door slim en resultaatgericht te werken. 

Promises, Promises!

Effectieve samenwerking. Schandalen, intriges, welvaart, plezier en politiek zullen allemaal ontdekt worden tijdens de inauguratie bijeenkomst van het Verenigd Verbond van Naties… en jij bent uitgenodigd! Door deelnemers verschillende vormen van druk en hindernissen…

Rattlesnake Canyon

 In het wilde westen. Het begint allemaal met de behoefte van een eindklant. Maar als we een onderdeel zijn in een keten, kent iedereen die behoefte dan wel? Als dat niet het geval is, wordt de focus beperkt en zijn de resultaten vaak teleurstellend. Als de behoefte..

Council of the Marble Star 

Terug naar de tijd van de ridders van de ronde tafel! Council of the Marble Star brengt je terug naar de tijd van Camelot en Koning Arthur. Door vertrouwen te wekken, goed te onderhandelen, commerciële resultaten te halen en samen te werken kun je een plaatsje…

Expedition Outback

 

De lessen van de outback. Tijdens deze zeer energieke gezamenlijke ervaring, zul je ontdekken hoe kansen te identificeren en er munt uit te slaan, informatie volledig te benutten en een resultaatgerichte mentaliteit te ontwikkelen. Je moet onder druk als team…

Jungle Fire

Een tropisch avontuur! Als we druk om te presteren voelen is het verleidelijk om de planningsfase over te slaan en gelijk in de actiemodus te schieten. Maar als we een goede analyse doen, slimme keuzes maken aan het begin en de juiste doelstellingen formuleren,…

Volg de actuele ontwikkelingen over training, opleiding en gedragsverandering en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in jouw mailbox.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.