Prachtig hoe een dergelijk ‘experiential training program’ je een spiegel voorhoudt!

–Ton Christophersen, Directeur F&S–AVANS HOGESCHOOL

Business games

“Ik hoor en ik vergeet. Ik zie en ik onthoud. Ik doe en ik begrijp.” – Confucius

“Een unieke manier om relaties te versterken, team performance te verbeteren of om een gewenste gedragsverandering echt begrepen te krijgen door medewerkers, management en directie binnen elke organisatie. Het is verbazingwekkend om te zien hoe goed de Eagle’s Flight programma’s zakelijke relevantie benaderen.”

Frank Bakker, Directeur Markus Verbeek Praehep.

Met business games kunt u op een interessante en boeiende manier gedrag veranderen en vaardigheden aanleren. Onze games zijn uitdagend, tot de verbeelding sprekend, zeer (inter)actief en een stuk gedenkwaardiger dan conventionele manieren van trainen. Leren door te doen en zelf te ontdekken heeft eenmaal veel meer impact op mensen. Dat maakt dat ze sneller leren, meer betrokken zijn en eerder geneigd het geleerde in de praktijk toe te passen. Welke doelen wilt u bereiken binnen uw team? Bekijk hieronder de verschillende business games en start met ervarend leren.

Business games afgestemd op uw leerdoelen

Wij zorgen ervoor dat onze business games op uw leerdoelen worden afgestemd. Er is geen betere tool om mensen bewust van hun gedrag te maken, en de intrinsieke motivatie te ontwikkelen dat gedrag te veranderen. Of het nu om een groep van tien of honderden deelnemers gaat, de business games worden geheel op maat ingevuld.  Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een business- of sales training die tot echte resultaten leidt? Neem vandaag nog contact met ons op.

Business games die de aandacht vasthouden

Geen saaie bijeenkomsten waar enkel sprake is van eenrichtingscommunicatie, maar een business game waar plezier en energie centraal staat. Met welke business game gaat u gedragsverandering bij uw medewerkers realiseren? Wij voorzien u graag van meer informatie wanneer u belt naar 076-5030711.

Bekijk de mogelijkheden:

Een reis door de gevaarlijke woestijn op zoek naar het goud van de woestijn koningen!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Projectmanagement, sales, safety, persoonlijke effectiviteit, creëren van een winnaars mindset,  team effectiviteit, strategie bepaling, ambitieuze doelen stellen, planning, time management, de waarde van informatie herkennen, eigenaarschap.

Meer informatie >

Gefeliciteerd, jullie zijn verkozen tot de nieuwe politieke leiders van 10 landen en gaan 5 jaar regeren!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Samenwerking in teams, samenwerking tussen teams, samenwerking in (bouw)combinaties, communicatie en vertrouwen, focus hebben op de eindklant.

Meer informatie >

Als inwoners van Rattle Snake Canyon uit het Wilde Westen van 1869 krijgen jullie de kans jullie dorpje voor altijd op de kaart te zetten!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Ketensamenwerking, sales, bouwen van partnerships, communicatie in een commerciële omgeving, onderhandelen,  actuele klantbehoeften kennen.

Meer informatie >

Terug naar de tijd van koning Arthur, bewijs je waarde en verdien een plek aan de ronde tafel!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Klantgerichtheid, persoonlijke effectiviteit, managen van percepties, sales, safety, bouwen van positieve en productieve (klant)relaties, onderhandelen, realiseren van korte en lange termijn commerciële successen.

Meer informatie >

Ga op reis met je team door de Australische outback, wees de gevaren te slim af en vergaar grote rijkdommen!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Deadline- en resultaatgerichte omgevingen, kansen herkennen en benutten, sales, informatie gebruiken om resultaten te maximaliseren, creëren van een winnaars mindset.

Meer informatie >

Jullie gaan op expeditie de Amazone in, op zoek naar de diamanten die de mysterieuze gloed in de lucht genaamd ”Jungle Fire” veroorzaken!

Gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij:

Werken met doelstellingen, strategie bepaling, planning, time management, de waarde van informatie herkennen, werken met scenario’s, safety.

Meer informatie >

Business Games zijn een vorm van Experiential Learning. Wil je weten waarom, wanneer, en voor wie deze methodiek de juiste trainingstool is? Vul je gegevens in om direct gratis en vrijblijvend het ebook “FAQ’s of Experiential Learning for Organizational Development ” te ontvangen.