Referenties

Anouk Stobbelaar

Directeur-eigenaar

“Het is een hele mooie aanvulling om inzicht te krijgen in bepaalde rolpatronen.

Het geeft inzicht in hoe mensen met elkaar samenwerken en het geeft ook een goed inzicht in de dynamiek van het team.”

Ferenc Arts

 Directeur-eigenaar

“Wij hebben Eagle’s Flight Benelux ingehuurd om invulling te geven aan onze businessplansessie met de simulatie Rattlesnake Canyon. Peter van den Nagel weet op een fantastische manier mensen te boeien en de boodschap op een sprekende manier over te brengen. We zijn zeer tevreden over de door Peter geleide workshop alsmede de ‘debriefing’.”

Frank Bouwmans

Directeur

“Promises, Promises! is een leuke, inspirerende en actieve training die de samenwerking verbetert voor elk startend team met diverse spelers op basis van spel waarin allianties aangegaan moeten worden en communicatie, vertrouwen maar ook schandalen een grote rol kunnen spelen. Geweldig om een keer te doen. Na afloop is helder dat Eagle’s Flight Benelux de beloften heeft waargemaakt!”

blank

Terttu Haring

Northern Europe Regional Head Clinical Studies

“After experiencing “Promises, promises” and the debrief I was most impressed with the way Eagle’s Flight Benelux had prepared everything: They were able to show all the participants immediately how this simulation relates to the day-to-day work in our organization, demonstrating genuine interest in our organization and understanding of the process we are in.”

blank

Ton Christophersen

Directeur Financien en Studentenadministratie Avans Hogeschool

“Eagle’s Flight Benelux heeft ons meegenomen in een tocht door de woestijn (Gold of the Desert Kings) en ons laten verkennen, herkennen en erkennen. Prachtig hoe een dergelijk ‘experiential training program’ je een spiegel voorhoudt en je confronteert met je handelen van alle dag. De feedback en terugkoppeling op de uitvoering van onze tocht gaven een extra dimensie aan ons organisatieveranderingsproces. Daarnaast was het ook nog eens heel leuk om te doen!”

Bart Jalink

Commercieel directeur

“Kunnen jullie onze afdeling beter laten samenwerken?

Waar zitten de pijnpunten tussen deze twee teams?

Experiential Learning laat je zien hoe mensen op je reageren, maar ook hoe je eigen gedrag is”

 

 

blank

Paul den Dunnen

Commercieel manager

“Eagle’s Flight heeft Nestlé Professional zeer geholpen met het professionaliseren van ons sales apparaat. Nu het programma bijna 2 jaar draait zien we de positieve resultaten terug in onze verkoopcijfers en tevredenheid van onze (potentiële) klanten. We krijgen veelal verrassende reacties van onze klanten dat ze het gespreksniveau als zeer prettig en nuttig ervaren. De kracht van dit programma is dat het de dilemma’s en het achterhalen hiervan centraal stelt. Door dit te conditioneren, door middel van certificering, ontstaat er een gedragsverandering bij de verkoop die zorgt dat het een blijvend karakter heeft. Met als resultaat niet alleen blije (potentiële) klanten maar ook gemotiveerde verkopers!”

blank

Mark Ray

Corporate Manager Learning & Development

“Eagle’s Flight Benelux demonstrated full commitment and flexibility to delivering a series of business games with tailored outcomes in support of a behavioural change programme for a significant part of our business at a management level.

Peter van den Nagel led his team professionally and put client service first at all times.”

blank

Nathalie van Heijningen

Directeur

“Met ons team van 40 personen hebben wij Promises Promises! beleefd, ervaren en ervan genoten. De faciltators leren de organisatie kennen door een gedegen voorbereiding met een aantal sleutelfiguren uit de organisatie.

De opvolging door een uitgebreide evaluatie en een toepassingssessie heeft het programma de juiste diepgang gegeven.

De Arbodienst is nu klaar voor de volgende stap: het levendig houden in de organisatie.

Peter van den Nagel heeft hier samen met Tako Hulsman voldoende handvatten voor aangereikt.”

blank

Wouter van der Jagt

Manager Application Development

“What’s an eye opener without anchoring the learnings?!

I’ve learned that the combination of Eagle’s Flight’s “learning by experience” together with the tailor made approach from P&B Improvement for anchoring and applying the experiences on the workfloor is a golden combination. Both parties had not worked together before, but were able to tune their program in such a way that it fitted neatly together.”

blank

Paul Peeters

Teamleider Financieel Beleid

“Nogmaals dank voor een zeer geslaagde middag. Ik krijg enkel enthousiaste en positieve reacties. Die reacties gaan over het spel zelf, het leerzame gedeelte en zeker ook over jullie prettige begeleiding. Kortom: het was zowel leerzaam als gezellig.”

blank

Guust Backelandt

Plant Manager

“Ik kan het Eagle’s Flight programma van harte aanbevelen. Het programma heeft ons team op het vlak van Veiligheidsbewustzijn een meetbare boost gegeven. Door het persoonlijk te maken en een sterke focus te leggen op het Waarom achter Veilig Werken is de fundering gelegd voor een gedragen en duurzame Veiligheidscultuur. Met name het onbegrensde enthousiasme en de diepe overtuiging van de facilitator van Eagle’s Flight heeft het programma geloofwaardig en overtuigend gemaakt voor ons team. De recent gemeten Veiligheidscultuur bleek tot bijna world class te zijn gestegen en heeft onze plant zelfs de CRH Safety Award 2020 opgeleverd.”