Waarom kies je een programma van Eagle’s Flight?

Bewust worden

Organisaties staan voor grote uitdagingen. HR en L&D Managers denken na over oplossingen. Ook om intern te verbeteren.

Als projecten uitlopen. Samenwerkingen niet optimaal zijn. De organisatie moet veranderen.

Dan komt Eagle’s flight. Maakt jouw mensen bewust van hun kwaliteiten. Op een leuke, niet bedreigende manier.

Zodat teams beter samenwerken en teamleden meer vertrouwen op zichzelf en elkaar.

Herken je dit gedrag in jouw organisatie?

We werken hard, niet slim
We werken reactief in plaats van proactief, zijn tijd kwijt aan zaken oplossen in plaats van voorkomen, nemen vooraf niet genoeg tijd om alles goed door te denken, leren niet van onze fouten.
We werken niet resultaatgericht genoeg
We halen geen predictable outcomes, de resultaten van teams zijn te verschillend, we stellen geen (ambitieuze) doelen, mensen dragen te weinig bij en voelen zich niet verbonden met de organisatie (jaar)doelen.
We werken niet genoeg samen / de samenwerking hapert
Er wordt langs elkaar heen gewerkt, er is geen focus op het gezamenlijke belang, men beseft niet dat ze elk een onderdeel van het proces/de keten zijn, verantwoordelijkheid wordt afgeschoven naar anderen.
Het ontbreekt aan communicatie en vertrouwen
Er wordt te weinig gecommuniceerd tussen afdelingen, we leren niet van elkaar, mensen geven elkaar geen feedback, er is een slechte sfeer, men denkt in ik versus jij in plaats van ‘ons’.
Men beseft niet wat customer centricity echt inhoudt
Men denkt dat klantgerichtheid alleen over de eindklant gaat, beseft niet dat we intern allemaal klant en leverancier van elkaar zijn, herkent niet zijn/haar impact op de klantervaring, denkt dat klantgerichtheid alleen voor front office collega’s is.

Korte programma’s

Eagle’s Flight werkt snel. In korte programma’s resetten we teams. Maken mensen bewust van hun kwaliteiten. En hun persoonlijke verbeterdoelen. 

In de groep. Leren hoe ze dingen nu doe en hoe het beter kan. Buiten hun comfortzone. Op een leuke manier.

Zodat ze hun valkuilen herkennen. En die, terug op de werkvloer, kunnen vermijden.

Resultaat

En dan heb je een Eagle’s Flight Programma gedaan. Onze deelnemers geven ons tijdens de interventie deze resultaten terug:

Bewust, Assertief, Ons-focus, geïnspireerd anders te doen, meer betrokken, effectiever, betere sfeer, samen schouders er onder, halen er uit wat er in zit, minder druk en stress, open communicatie, feedback cultuur.

Tijd voor jouw organisatie om een programma van Eagle’s Flight in te zetten?

Geschreven door Peter van den Nagel

Als Facilitator help ik organisaties (zowel management als leidinggevenden en medewerkers) bij het verbeteren van hun resultaten door gedragsverandering te realiseren. Experiential learning vormt daarbij het kloppende hart van al onze programma's en activiteiten. Mensen leren nou eenmaal het snelst van eigen ervaringen, dus door te doen. Als enthousiaste Faciliator breng ik een hoop energie in, waardoor de deelnemers niet alleen leren maar ook veel plezier met elkaar hebben!

Inschrijven nieuwsbrief

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.