Veiligheid is geen Toeval. Het is een Keuze.

Safe by Choice heeft als doel:

Het creëren van de overtuiging bij elke medewerker om altijd alle veiligheidsprocedures te willen volgen en actief bij te dragen aan een cultuur van veiligheid.

Safe by Choice richt zich op precies die schakel die vaak vergeten of verwaarloosd wordt: de overtuiging bij alle medewerkers en leidinggevenden om veiligheid altijd op de eerste plek te willen zetten. Niet alleen wanneer het uitkomt, ook wanneer de risico’s klein lijken, en zeker ook wanneer een deadline nadert. Welke keuzes en welke gedragingen horen bij die overtuiging? Safe by Choice is niet ontwikkeld om bestaande (technische) veiligheidsprogramma’s te vervangen, maar helpt juist om deze meer grip te geven. Het programma bouwt aan een veiligheidscultuur waarbij de mindset is: nul incidenten.

Het succes van onze Safe by Choice-initiatieven is niet onopgemerkt gebleven! We zijn gevraagd om op het HSE Jaarcongres twee workshops te verzorgen, en natuurlijk doen we dat!

  •  “Overtuiging, het ontbrekende element in jouw organisatie?” en
  • “Safety First?! Yeah right!”: Onzichtbare zaken die invloed hebben op veilige keuzes

Klik op de banner hieronder voor meer informatie over het congres.

sbc-brochure-pag01

ontvang de brochure binnen enkele minuten!

 

Liever eerst meer lezen over onze ervaring met Safe by Choice? Hier vind je een compleet uitgelichte praktijkcase

Vier stappen voor uw organisatie

Discovery

We onderzoeken alles wat we moeten weten om het programma op uw organisatie af te kunnen stemmen en succes te garanderen.

Customization

We zorgen voor relevantie door de voorbeelden, issues, gebeurtenissen en taal van uw organisatie te gebruiken.

Testing

We testen onze maatwerk versie van het programma om er voor te zorgen dat het effectief is voor uw organisatie en het de gewenste resultaten oplevert.

Delivery

Onze Master Facilitators verzorgen de trainingen en eventueel trainen we uw interne trainers om het programma te kunnen verzorgen.

Share This