Safe by Choice

Bij iedereen in de organisatie creëren van de overtuiging om altijd de veiligheidsprocedures te willen volgen en om pro-actief bij te willen dragen aan een cultuur van veiligheid.

Ervaar het zelf !

Kennismakingssessie

Woensdag 18 september

Soesterberg

Je kunt natuurlijk een hoop informatie over Safe by Choice tot je nemen op deze webpagina. Toch horen we vaak van onze klanten dat je het moet ervaren om de kracht van onze aanpak echt te begrijpen. Die kans geven we je graag tijdens deze gratis kennismakingssessie. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

De kennismakingssessie wordt georganiseerd in samenwerking met:

Veiligheid is geen Toeval. Het is een Keuze.

Safe by Choice is de verzamelnaam van al onze veiligheidsinitiatieven gericht op mindset, gedrag en cultuur. Daarbij richten wij ons op precies op die schakel die vaak vergeten of verwaarloosd wordt: de overtuiging bij medewerkers en leidinggevenden om veiligheid altijd op de eerste plek te willen zetten. Niet alleen wanneer het uitkomt, ook wanneer de risico’s klein lijken, en zeker ook wanneer een deadline nadert. Welke keuzes en welke gedragingen horen bij die overtuiging? Safe by Choice is niet ontwikkeld om bestaande (technische) veiligheidsprogramma’s te vervangen, maar helpt juist om deze meer grip te geven. Het programma bouwt aan een veiligheidscultuur waarbij de mindset is: nul incidenten.

Programma’s van 1 uur tot meerjarige cultuurtrajecten

We hebben een breed scala aan experiential learning activiteiten beschikbaar om organisaties te helpen bewustzijn te creëren, mindset en gedrag te veranderen, en een veiligheidscultuur te bouwen. Waarom experiential learning, oftewel leren door te doen? Omdat dat de meest effectieve methode is om gedrag te veranderen, van de werkvloer tot aan senior management. Mensen leren nou eenmaal het beste van hun eigen ervaringen. En omdat plezier en interactie verdubbelaars zijn van leereffecten zorgen we er voor dat onze activiteiten enorm leuk zijn om te doen.

 Hoe pakken wij een cultuurverandertraject aan? Lees het in de brochure!

sbc-brochure-pag01

 

“Het Safe by Choice programma is leuk, leerzaam en confronterend, zelfs voor een veiligheidsexpert zoals ik”

 

–Maikel Vennix, onafhankelijk SHEQ consultant–

AF EN TOE INTERESSANTE ARTIKELEN OVER SAFETY ONTVANGEN?

MELD JE AAN VOOR ONZE MAILINGLIJST.

Share This