Rescue Orion

Virtual learning gedrag

Persoonlijke effectiviteit

In complexe en dynamische omgevingen en tijden is het van groot belang om focus te houden en er voor te zorgen  dat de waan van de dag niet regeert. Welke activiteiten dragen bij aan het optimaliseren van resultaten, en welke niet?  De mate waarin kansen worden geoptimaliseerd en risico’s worden beheerst, bepaalt hoe effectief je bent. Het virtuele experiential learning programma Rescue Orion is een bruisende parallel voor dit soort vraagstukken en stelt deelnemers in staat om zelf waardevolle inzichten op te doen die helpen om succesvoller te zijn in de dagelijkse werkpraktijk.

“Ik zou Eagle’s Flight aanbevelen aan elke organisatie die op zoek is naar effectieve manieren om vaardigheden te ontwikkelen of nieuw gedrag aan te leren.”

Dawn Johnson,  Senior Vice President, Swiss Reinsurance Company

 

De uitdaging

 

De wetenschappers op het ruimtestation Orion zijn in ernstig gevaar, de life-support systemen begeven het en moeten worden hersteld voordat het gebrek aan zuurstof levens gaat kosten. Gemini 1, een ruimteschip dat ontwikkeld is voor kritieke reddingsoperaties, wordt ingezet om Orion te redden. Deelnemers zijn de crew van Gemini 1 en moeten in teamverband een route uitstippelen naar Orion, zorgen dat iedereen op het ruimtestation het overleeft, de life support systemen repareren, én op tijd weer terug zijn op de thuisbasis, het ruimtestation Sagittarius. Maak je maar op voor een enerverende ruimtereis!

 

Wat uw medewerkers zullen leren

Medewerkers gaan de volgende dag weer aan het werk met het vermogen, de tools en het vertrouwen om:

  • Alle perspectieven en consequenties te achterhalen en zo het hele plaatje te vormen
  • Te begrijpen welke activiteiten urgent zijn en welke niet
  • Gestelde doelen te behalen door precies te weten wat er moet gebeuren en wanneer
  • De waarde van informatie te beseffen en toe te passen
  • Op een resultaatgerichte manier te werken
blank

Programma details:

  • 1 module van 3,5 uur
  • Individueel online voorwerk: astronauten training waarin deelnemers de Zoom- en Howspace-tools leren gebruiken die ze nodig hebben in de activiteit (1/2 uur)
  • 5-100+ deelnemers in teams van 4-6

Wilt u meer weten?

Het begint allemaal met een gesprek!