Powering Team Performance

Effectief leiding geven aan teams

Teams zijn groepen mensen die zijn samengebracht op basis van hun sterke punten of expertisegebieden om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Wanneer teams geen optimale resultaten behalen of niet naar de norm presteren, is dit vaak terug te leiden tot leiderschap dat niet past bij de fase van ontwikkeling waar het team zich in bevindt.

Leidinggeven aan teams wordt een stuk makkelijker wanneer leidinggevenden een gemeenschappelijk proces kunnen volgen dat hen in staat stelt met vertrouwen teams te vormen, hiaten in de prestaties van het team te herkennen, teamdialogen rond prestaties te creëren en ze te helpen groeien. Uiteindelijk, wanneer elk individu beter wordt in samenwerken, ontwikkelt het team als geheel, wordt er slimmer gewerkt en levert dat betere resultaten op. In het teamwerkprogramma Powering Team Performance, is dat wat uw leidinggevenden zullen leren en oefenen. Daarnaast ontvangen ze praktische hulpmiddelen om samen met hun teams op het werk te gebruiken.

“Het gebruik van ervaringen om begrip en overtuiging op te bouwen is een Eagle’s Flight handelsmerk; een factor die, naar mijn mening, jullie echt onderscheidt van alle anderen in jullie vakgebied .”

Marc Caira, Vice Chair, Restaurant Brands International

 

Wat uw leidinggevenden zullen leren

Leidinggevenden gaan de volgende dag weer aan het werk met het vermogen, de tools en het vertrouwen om:

  • de principes en kwaliteiten toe te passen die een high-performance team definiëren
  • de prestaties en impact van subgroepen en individuen te optimaliseren om de resultaten te maximaliseren.
  • een grotere teameenheid en samenwerking te bereiken door het delen van middelen en het stimuleren van een niet-aflatende inzet om gemeenschappelijke doelstellingen en resultaten te realiseren
  • duidelijk en doelgericht te communiceren door een gemeenschappelijke teamtaal te gebruiken
blank

Programma details:

  • 1 module of 1 live trainingsdag
  • 5-50 deelnemers
  • geschikt als training voor leidinggevenden van alle niveaus
  • Versterking en retentieopties na afloop beschikbaar om de impact van de training te maximaliseren

Wilt u meer weten?

Het begint allemaal met een gesprek!