Gratis kennismakingssessie

Experiential Learning is een krachtige tool die terrein wint bij Employee Development, maar nog redelijk onbekend is in het HR(D) en L&D vakgebied. Het is in ieder geval een expertise die organisaties vaak niet zelf in huis hebben. Dat is niet vreemd, want een focus op gedragsverandering is relatief nieuw en er is heel wat kennis en kunde nodig om deze methodiek goed toe te kunnen passen.

We bieden je graag de mogelijkheid om zelf te ervaren wat de waarde is van deze trainingsmethodiek. In een dagdeel koppelen we de theoretische achtergrond aan een praktisch voorbeeld in de vorm van een business game. Business Games zijn een vorm van Experiential Learning, waar doen, interactie en zelfontdekkend leren centraal bij staan. Enthousiast? Meld je hieronder aan!

Programma

  1. Introductie over:
    1. Gedragsverandering binnen organisaties
    2. Experiential learning en gedragsverandering
  2. Ervaar de methodiek: business game Gold of the Desert Kings
  3. Reflectie en dialoog
  4. Napraten en netwerken

Informatie

Datum   : vrijdag 17 juni 2022
Tijd   : 12.30- 17.00 uur
Waar

    De Soester Duinen,
  : Soesterbergsestraat 188
    3768 MD Soest

Kosten   : gratis

Enthousiast? Schrijf je snel in!

Gratis kennismakingssessie op 17 juni 2022.

Gold of the Desert Kings in het kort
Er is goud in de bergen, en dat kan van jou zijn – als je de elementen in de (fictieve) woestijn, die je er voor moet doorkruisen, kunt overwinnen. Dit interactieve leeravontuur daagt je uit om met je team goed voorbereid, georganiseerd, en gefocust samen te werken om je concurrenten voor te blijven. De tijd tikt weg als de ene na de andere belangrijke beslissing genomen moet worden. Samen met je reisgenoten trek je door de onberekenbare woestijn, om zoveel mogelijk goud in de bergen te delven en levend weer terug te keren op de thuisbasis.

Meer informatie over Gold of the Desert Kings

Geschreven door Tako Hulsman

Tako Hulsman is master facilitator bij Eagle’s Flight Benelux en helpt organisaties met het realiseren van veranderingen in mindset, gedrag en cultuur. Experiential Learning is de trainingsmethodiek die hij daarbij toepast, want mensen leren nou eenmaal het beste van hun eigen ervaringen, dus door te doen.

Inschrijven nieuwsbrief

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.