Ons team

Zoals de naam doet vermoeden vertegenwoordigen wij de Benelux-tak van de mondiale Training & Development organisatie Eagle’s Flight. Als wereldleider in Experiential learning helpen wij organisaties met het realiseren van veranderingen in mindset, gedrag en cultuur. Zowel live in classrooms als via online virtual learning. Peter van den Nagel en Tako Hulsman vormen het kloppende hart van Eagle’s Flight Benelux, aangevuld met een door hun opgeleid select aantal freelance facilitators en ondersteunend personeel. Een klein team dus, maar met grote mogelijkheden.

Tako Hulsman

Tako is de jongste van de twee (ook al zie je dat niet op de foto…) en van oorsprong een communicatieve vaardigheids- en klantcontacttrainer. In 2012 ging hij tijdens zijn eerste kennismaking met Eagle’s Flight als deelnemer aan Gold of the Desert Kings weliswaar “dood in de woestijn”, maar oh wat vielen er een kwartjes en werd hij gegrepen door het Experiential Learning virus. Sindsdien kun je hem bijna niet meer wegslaan bij onze opdrachtgevers en helpt hij ze met een scherpe, kritische houding, impactvolle trainingen en een jaloersmakend enthousiasme om eruit te halen wat erin zit!

Volg Tako op Linkedin:

Peter van den Nagel

Peter is de nestor (ook al zie je dat niet op de foto…) van het team en wordt nogal eens liefkozend “hoofdcommissaris” genoemd (wat hij overigens niet leuk vindt; iets met grote schoenen en ‘vullen’…) door zijn natuurlijke overwicht. Na een carrière bij Defensie en diverse omzwervingen als manager sloot hij zich in 2006 aan bij Eagle’s Flight, enthousiast geworden door de befaamde  Experiential Learning aanpak. Het meest geniet hij er nog van om in zijn rol van Sheriff tijdens Rattle Snake Canyon zijn nep Amerikaanse accent op te kunnen zetten en dan gevraagd te worden of hij echt uit Amerika komt. Hoe dan ook, alles wat een Eagle’s Flight programma van een facilitator vraagt, dat kan Peter leveren! 

Volg Peter op Linkedin:

Volg de actuele ontwikkelingen over training, opleiding en gedragsverandering en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in jouw mailbox.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.