Council of the Marble Star

Terug naar de tijd van de ridders van de ronde tafel!

Council of the Marble Star brengt je terug naar de tijd van Camelot en Koning Arthur. Door vertrouwen te wekken, goed te onderhandelen, commerciële resultaten te halen en samen te werken kun je een plaatsje veroveren aan de ronde tafel. Sommige teams richten zich alleen op resultaat behalen en bouwen daardoor niet aan lange termijn klantrelaties. Andere teams leggen juist de nadruk op het bouwen van de relatie maar verliezen hierdoor commerciële kansen uit het oog. Deelnemers ontdekken dat er door beide competenties te ontwikkelen, een perfecte combinatie ontstaat die garant staat voor succes, én een plaats aan die gewilde tafel!

“Een zeer verassende Business Game waarin je jezelf goed leert kennen door door de ogen van de klant te kijken en dat is waar klantgerichtheid begint.”
Suzanne Rozema, General Manager Burggolf”

Suzanne Rozema, General Manager Burggolf

Resultaten

  • Manage de perceptie die anderen van je hebben
  • Betere relatievaardigheden
  • Relatiegericht leiderschap
  • Positieve en productieve relaties zowel intern als extern
  • Betere klantgerichtheid
  • Voer betere sales gesprekken en behaal meer omzet
blank

Het verhaal

Council of the Marble Star speelt zich af in de tijd van Koning Arthur, waar een 2e ronde tafel ontdekt werd. Een ronde tafel niet voor ridders, maar voor invloedrijke bestuurders van het Koninkrijk. De voornaamste leden van 12 clans verzamelen zich in Camelot en komen voor een ultieme uitdaging te staan – het veroveren van een plek aan deze tafel met alle invloed en rijkdommen die daarbij horen. Een plek is slechts weggelegd voor de clans die bewijzen vastgestelde commerciële resultaten te kunnen behalen, maar die ook voldoen aan de culturele waarden van Camelot door te slagen voor de test van de Shuma’s. Clans concurreren, handelen en onderhandelen en beseffen hoezeer ze van elkaar afhankelijk zijn. Onderweg krijgen ze te maken met deadlines, veranderende omstandigheden, rivaliteit, maar vooral ook een hoop plezier!

Wilt u meer weten?

Het begint allemaal met een gesprek!