Expedition Outback

De lessen van de outback

Tijdens deze zeer energieke gezamenlijke ervaring, zul je ontdekken hoe kansen te identificeren en er munt uit te slaan, informatie volledig te benutten en een resultaatgerichte mentaliteit te ontwikkelen. Je moet onder druk als team beslissingen nemen, de gevolgen er van accepteren, doorgaan en je targets halen. Maar wacht tot je weer terug gaat naar je werk! Je zult ineens makkelijker prioriteiten stellen, informatie beoordelen en de beste aanpak kiezen, wat leidt tot meer efficiency, minder stress en een optimaal resultaat.

“Eagle’s Flights geweldige vermogen om de lessen uit de Business Game aan de specifieke leerbehoeften van onze organisatie te koppelen maakte deze training enorm waardevol.”

Selina Hofman, Robert Half International

Resultaten

  • Herken kansen en schat ze op waarde
  • Communiceer efficiënt om doelgerichte consensus binnen het team te creëren
  • Maximaliseer resultaten door gebruik te maken van kwaliteitsinformatie
  • Los problemen snel op, implementeer scenarioplanning en presteer uitzonderlijk in een veranderende omgeving
  • Meet een WIN-mindset aan die je acties aanstuurt en zo uit elke kans uitmuntende resultaten genereert.
blank

Het verhaal

Expedition Outback is een wereld vol gevaren en kansen, net zoals de markt waarin je opereert. Als Australische Overlanders, moeten jij en je team het uitgestrekte terrein doorkruisen, rijkdom vergaren en activa verwerven die je levert aan de Royal Exposition. Maar je bent niet alleen… Afgezien van de natuurlijke risico’s (zoals outlaws en giftige beesten!), ben je in concurrentie met andere teams, heb je te maken met bewegingsbeperkingen en de tijd die weg tikt! Om elke hoek ligt wel een kans of een risico op de loer. Gaat jouw team de kansen herkennen en benutten om je avontuur in de hete Outback winnend af te sluiten, of gaan jullie ten onder aan de gevaren?

Wilt u meer weten?

Het begint allemaal met een gesprek!