Gold of the Desert Kings

De jacht op het goud!

Vaak worden activiteit en productiviteit door elkaar gehaald. Als we maar hard genoeg werken komen de resultaten vanzelf, toch? Niet dus. Gemiddelde resultaten ontstijg je niet door hard te werken, maar door slim en resultaatgericht te werken.

De bruisende wereld in deze business game is simpelweg een parallel voor jouw dagelijkse werkomgeving – een wereld waarbij samenwerken, het inwinnen en gebruiken van informatie, het stellen van doelen, het maken van een uitmuntende planning, en het nemen van doelgerichte acties de sleutel tot succes zijn.

“Gold of the Desert Kings is één van de beste game based training programma’s die ik heb gespeeld. Goed opgezet, zorgvuldig uitgevoerd, veel plezier en heel veel leren!”

Michiel van Eunen, Gamification Expert

Resultaten

  • Ontdek hoe resultaatgericht gedrag begint met het einde in gedachten
  • Leer de waarde van het verzamelen, evalueren en toepassen van informatie
  • Bepaal de kracht van doeltreffende planning en genereer de overtuiging om het te doen
  • Begrijp hoe slimmer te werken, niet harder
  • Besef de gevolgen van de vraag “Wat is mogelijk?”, en formuleer ambitieuze doelstellingen
  • Beheers de effecten van druk van omgevingsfactoren
blank

Het verhaal

Er is goud in de bergen, en dat kan van jou zijn – als je de elementen in de (fictieve) woestijn, die je er voor moet doorkruisen, kunt overwinnen. Dit interactieve leeravontuur daagt je uit om met je team goed voorbereid, georganiseerd, en gefocust samen te werken om je concurrenten voor te blijven. De tijd tikt weg als de ene na de andere belangrijke beslissing genomen moet worden. Samen met je reisgenoten trek je door de onberekenbare woestijn, om zoveel mogelijk goud in de bergen te delven en levend weer terug te keren op de thuisbasis.

Wilt u meer weten?

Het begint allemaal met een gesprek!