Rattlesnake canyon

In het wilde westen

Het begint allemaal met de behoefte van een eindklant. Maar als we een onderdeel zijn in een keten, kent iedereen die behoefte dan wel? Als dat niet het geval is, wordt de focus beperkt en zijn de resultaten vaak teleurstellend. Als de behoefte wel duidelijk is, hoe zorg je dan dat je die optimaal invult en ook nog een zo goed mogelijk commercieel resultaat haalt? Hoe krijg je alle partijen op 1 lijn zodat effectieve partnerships ontstaan die de druk van concurrentie/competitie en deadlines kunnen weerstaan? Rattle Snake Canyon simuleert dat marktscenario in een uitdagende en interactieve business game die je mee terugneemt naar de tijd van het Wilde Westen!

“Rattlesnake Canyon delivered tailored outcomes in support of a behavioral change program for e significent part of our business at a management level. Very professional Business Game.”

Mark Ray, Corporate Manager Learning & Development, PwC

Resultaten

  • Betere productiviteit
  • Verbeterde ketensamenwerking
  • Betere relatievaardigheden
  • Sterkere onderhandelingsvaardigheden
  • Effectieve partnerships
  • Achterhalen van de echte klantbehoefte
blank

Het verhaal

Welkom in het Wilde Westen van 1869! De inwoners van Rattle Snake Canyon hebben de uitdagende opdracht gekregen om in vier weken tijd zoveel mogelijk materialen te leveren die de “Eagle Bend Railroad” nodig heeft om een spoorweg aan te leggen. Een spoorweg die het kleine stadje in één keer op de kaart zal zetten en haar inwoners zal overladen met rijkdom! Onderhandelen, samenwerken in de keten, op tijd kopen en verkopen in een sterk veranderende omgeving bepalen het succes van het winnende team.

Wilt u meer weten?

Het begint allemaal met een gesprek!