Showcase Gold of the Desert Kings

Op 14 maart aanstaande organiseren we een showcase van onze Business Game “Gold of the Desert Kings”, geheel gratis en vrijblijvend, voor HR- en L&D professionals, directie en (lijn) managers. Business Games zijn een vorm van Experiential Learning, waar doen, interactie en zelfontdekkend leren centraal bij staan. We bieden je graag de mogelijkheid om zelf te ervaren wat de waarde is voor het Employee Development binnen jouw organisatie van deze steeds vaker ingezette trainingsmethodiek.

Informatie

Datum   : maandag 14 maart 2022
Tijd   : 13.00- 17.00 uur
Waar   : De landgoederij, Bunnik
Kosten   : gratis

Gold of the Desert Kings in het kort
Er is goud in de bergen, en dat kan van jou zijn – als je de elementen in de (fictieve) woestijn, die je er voor moet doorkruisen, kunt overwinnen. Dit interactieve leeravontuur daagt je uit om met je team goed voorbereid, georganiseerd, en gefocust samen te werken om je concurrenten voor te blijven. De tijd tikt weg als de ene na de andere belangrijke beslissing genomen moet worden. Samen met je reisgenoten trek je door de onberekenbare woestijn, om zoveel mogelijk goud in de bergen te delven en levend weer terug te keren op de thuisbasis.

Enthousiast? Schrijf je snel in!

Geschreven door Tako Hulsman

Tako Hulsman is master facilitator bij Eagle’s Flight Benelux en helpt organisaties met het realiseren van veranderingen in mindset, gedrag en cultuur. Experiential Learning is de trainingsmethodiek die hij daarbij toepast, want mensen leren nou eenmaal het beste van hun eigen ervaringen, dus door te doen.

Inschrijven nieuwsbrief

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.