Uitnodiging vrijdagmiddag borrel 26 maart 2021
Na al dat thuiswerken snakken we steeds meer naar échte verbinding.

Daarom nodigen wij jou uit om op vrijdagmiddag 26 maart, van 16-17 uur, met ons mee te gaan op safari in ons vernieuwde online  programma Sandcastle Cove!

Normaal gesproken zetten wij dit programma in om binnen organisaties teams en afdelingen een ‘verbindings-impuls’ te geven. Nu doen wij dat voor ons eigen netwerk! Het is een leuke én leerzame manier om zo vlak voor het weekend even een positieve vibe-boost te krijgen. Geheel vrijblijvend en “on us” 🙂

Bovendien is het een leuke manier om kennis te maken met Virtual Learning van Eagle’s Flight.

Informatie

Datum   : vrijdag 26 maart 2021
Tijd   : 16.00 – 17.00 uur
Hoe   : zoom (link volgt na inschrijving)

Sandcastle Cove in  het kort
In dit programma maak je (achter je laptop) een razendsnelle en boeiende tocht door de Zuid-Afrikaanse savanne. Het doel: de Big 5 fotograferen. Dit is geen solo-avontuur. De uitdaging is om met alle andere deelnemers samen, als een hecht en effectief team, uit een overvloed uit keuzemogelijkheden telkens de juiste route te plotten! Gaat het jullie lukken voordat de tijd om is?

Let op: deze video is in het Engels. Het programma op 26 maart is in het Nederlands.

Enthousiast? Schrijf je snel in!

Geschreven door Peter van den Nagel

Als Facilitator help ik organisaties (zowel management als leidinggevenden en medewerkers) bij het verbeteren van hun resultaten door gedragsverandering te realiseren. Experiential learning vormt daarbij het kloppende hart van al onze programma's en activiteiten. Mensen leren nou eenmaal het snelst van eigen ervaringen, dus door te doen. Als enthousiaste Faciliator breng ik een hoop energie in, waardoor de deelnemers niet alleen leren maar ook veel plezier met elkaar hebben!
Vooruit in 2021!

Vooruit in 2021!

Het jaar 2020 bleek een jaar van ‘pas op de plaats’ maken. Zakelijk stond, net als veel andere...

Lees meer
Creëer de juiste mindset

Creëer de juiste mindset

“Binnen ons bedrijf zijn afdelingen die niet weten wat andere afdelingen doen. Ondanks al onze pogingen onstaat steeds meer een eilandjescultuur.”

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.