Sales training

“Het gaat bij Eagle’s Flight om meer dan het verzorgen van trainingen. Het is onze passie om mensen te inspireren, ze te motiveren tot verandering van gedrag en ze zo te helpen hun volle potentieel te benutten.”

In een vijfdaagse sales training van Eagle’s Flight leren werknemers expert te worden in het sales vak. Dat doen we middels een verkoopcursus die bestaat uit 6 verschillende stappen. Aan het eind van de vijfde trainingsdag vindt de certificering plaats en de nazorg kan oplopen tot een jaar na de training, waarbij medewerkers worden gecoacht en voorzien van feedback door hun leidinggevenden. Ook uw organisatie kan betere sales bewerkstelligen dankzij een soepeler salestraject waarbij alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Neem dan ook contact op met Eagle’s Flight voor meer informatie over onze salestraining.

Hoe houden wij de aandacht vast tijdens de sales training?

Dat is bij een meerdaagse verkoopcursus wel vaker een probleem. Het vasthouden van de aandacht wordt lastig wanneer een salestraining wordt gegeven op een klassieke manier waarbij de deelnemers vooral luisteren naar de expert. De aandacht begint dan al snel te verslappen, wat niet zo gek is aangezien mensen nou eenmaal een beperkte aandachtspanne hebben. Daarom houden wij bij Eagle’s Flight de aandacht van werknemers vast door:

  • Een hoge energie uit te stralen;’
  • Deelnemers bij de salestraining te betrekken door middel van ervarend leren;
  • Speciaal ontwikkelde programma’s die de sales training interessant en leuk houden;
  • Het toepassen van ontdekkingsgericht leren.

Maak vandaag nog een afspraak of schrijf u in voor onze verkoopcursus

Geef uw bedrijf ook een sales boost door uw personeel een verkoopcursus bij Eagle’s Flight in Etten-Leur te laten volgen. Het resultaat is een hoger gemotiveerd salesteam dat leert verkopen vanuit integriteit en flexibeler kan werken waardoor er beter ingespeeld kan worden op kansen die zich voordoen. Voor meer informatie of om uzelf of uw personeel in te schrijven voor een salestraining, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 076-5030711.

Bel mij terug

Wereldleider experiential learning

trainingen die inspireren

25+ jaar ervaring

Z

Fortune500 geschikt

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*

Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht

Share This