Vanuit CIAD hebben we Eagle’s Flight Benelux ingehuurd om invulling te geven aan onze businessplansessie met de simulatie Rattlesnake Canyon.

–Ferenc Arts, eigenaar, directeur–CIAD BV

Het begint allemaal met de behoefte van een eindklant. Maar als we een onderdeel zijn in een keten, kent iedereen die behoefte dan wel? Als dat niet het geval is, wordt de focus beperkt en zijn de resultaten vaak teleurstellend. Als de behoefte wel duidelijk is, hoe zorg je dan dat je die optimaal invult en ook nog een zo goed mogelijk commercieel resultaat haalt? Hoe krijg je alle partijen op 1 lijn zodat effectieve partnerships ontstaan die de druk van concurrentie/competitie en deadlines kunnen weerstaan? Rattle Snake Canyon simuleert dat marktscenario in een uitdagende en interactieve business game die je mee terugneemt naar de tijd van het Wilde Westen!

Het verhaal

Welkom in het Wilde Westen van 1869! De inwoners van Rattle Snake Canyon hebben de uitdagende opdracht gekregen om in vier weken tijd zoveel mogelijk materialen te leveren die de “Eagle Bend Railroad” nodig heeft om een spoorweg aan te leggen. Een spoorweg die het kleine stadje in één keer op de kaart zal zetten en haar inwoners zal overladen met rijkdom! Onderhandelen, samenwerken in de keten, op tijd kopen en verkopen in een sterk veranderende omgeving bepalen het succes van het winnende team.

Resultaten

• Betere productiviteit
• Verbeterde ketensamenwerking
• Betere relatievaardigheden
• Sterkere onderhandelingsvaardigheden
• Effectieve partnerships
• Achterhalen van de echte klantbehoefte

Programma look & feel

Weten of Rattle Snake Canyon geschikt is voor uw leerdoelen?

“RATTLESNAKE CANYON DELIVERED TAILORED OUTCOMES IN SUPPORT OF A
BEHAVIORAL CHANGE PROGRAM FOR A SIGNIFICANT PART OF OUR
BUSINESS AT A MANAGEMENT LEVEL. VERY PROFESSIONAL BUSINESS GAME!”

Mark Ray, Corporate Manager Learning & Development, PwC

 

Business Games zijn een vorm van Experiential Learning. Wil je weten waarom, wanneer, en voor wie deze methodiek de juiste trainingstool is? Vul je gegevens in om direct gratis en vrijblijvend het ebook “FAQ’s of Experiential Learning for Organizational Development ” te ontvangen.

AF EN TOE INTERESSANTE ARTIKELEN OVER BUSINESS GAMES ONTVANGEN?

MELD JE AAN VOOR ONZE MAILINGLIJST.