Vooruit in 2021!

Het jaar 2020 bleek een jaar van ‘pas op de plaats’ maken. Zakelijk stond, net als veel andere sectoren, de wereld van live trainingen ineens op zijn kop. Maar ook persoonlijk werden we geraakt doordat iemand uit ons team ten prooi viel aan het Corona virus. Adelaars zijn sterk en je krijgt ze er niet zomaar onder. Inmiddels zweeft ons complete team weer volledig gezond en vol energie op de warme luchtstromen, vóóruit 2021 in. Live én online!

Virtual learning

De vraag naar online training wordt sinds COVID-19 steeds groter, en organisaties stellen steeds meer kwaliteitseisen. Eagle’s Flight heeft daarop geanticipeerd, door onze digitale programma’s volgens dezelfde hoge standaards te ontwikkelen als onze live-programma’s, en die lat ligt hoog. Het had dan ook nog heel wat voeten in de aarde voor onze Canadese ontwikkelaars om onze experiential learning methodiek te vertalen naar een online omgeving. Maar het is ze gelukt! Onder de noemer virtual learning hebben we inmiddels een gevarieerde set aan online programma’s waarmee we duurzame gedragsverandering realiseren. Zoals je van ons gewend bent gaat dat ook online door middel van leuke activiteiten die bewustwording creëren en deelnemers inspireren tot anders denken én anders doen. 

Safety bleef vooral, maar niet alleen, ‘old school’

Op het gebied van arbeidsveiligheid zagen we veel bedrijven in de industrie in de pauzestand gaan (uitgezonderd Corona maatregelen natuurlijk) toen live trainingen niet meer toegestaan waren. Inmiddels staat een aantal nieuwe en bestaande klanten klaar om aan een cultuurtraject met live trainingen te beginnen zodra dat weer mogelijk is. We staan in de startblokken en kijken er naar uit.

Ondertussen onderhouden we het veiligheidsbesef bij onze opdrachtgevers met Online-sessies. Zo verzorgden we de afgelopen maanden online Safe by Choice inspiratiemodules, voerden we online Safety Discoveries uit waarmee we de veiligheidscultuur van organisaties in kaart brachten, en werken we momenteel aan een online&live gecombineerd Safe by Choice cultuurtraject.

Tot snel ziens!

2020 heeft veel verandert. We hebben de tijd genomen om daarvan te leren en onze dienstverlening aan te passen aan de veranderende eisen en klaar te maken voor de toekomst. Daarmee zijn onze oplossingen toepasbaar tijdens de crisis en daarna. We kijken er naar uit om u ook in 2021 te begroeten bij onze trainingen, live óf virtueel!

De allerbeste wensen van Peter en Tako, en de rest van het team van Eagle’s Flight Benelux

Geschreven door Peter van den Nagel

Als Facilitator help ik organisaties (zowel management als leidinggevenden en medewerkers) bij het verbeteren van hun resultaten door gedragsverandering te realiseren. Experiential learning vormt daarbij het kloppende hart van al onze programma's en activiteiten. Mensen leren nou eenmaal het snelst van eigen ervaringen, dus door te doen. Als enthousiaste Faciliator breng ik een hoop energie in, waardoor de deelnemers niet alleen leren maar ook veel plezier met elkaar hebben!

Inschrijven nieuwsbrief

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.