Game based learning

“Het gaat bij Eagle’s Flight om meer dan het verzorgen van trainingen. Het is onze passie om mensen te inspireren, ze te motiveren tot verandering van gedrag en ze zo te helpen hun volle potentieel te benutten.”

Door middel van game based learning kunnen werknemers en werkgevers nieuwe vaardigheden leren zonder dat ze dit direct door hebben. Bij Eagle’s Flight zijn er diverse business games ontwikkeld die zich richten op het bewerkstelligen van een bewustwording en gedragsverandering bij werknemers die het bedrijf ten goede komen. Game based learning is een voorbeeld van ervarend leren, en pas door dingen zelf te ervaren begrijpen mensen de inhoud van een training of cursus pas echt. Bij Eagle’s flight leggen we u hier graag meer over uit.

Game based learning, ervarend leren dankzij onze unieke business games

Bij Eagle’s Flight in Etten-Leur leren we mensen moeilijke materie te begrijpen dankzij game based learning. Wij geloven dat pas door te ervaren, complexe zaken volledig begrepen kunnen worden. En hoe complexer de materie, des te meer de focus moet liggen op ervaren. Daarom heeft Eagle’s Flight een aantal concepten ontwikkeld die mensen in aanraking laten komen met game based learning. Hieronder vallen de spellen:

  • Gold of the Desert Kings;
  • Promises Promises!;
  • Rattlesnake Canyon;
  • Council of the Marble Star;
  • Jungle Fire;
  • Expedition Outback.

Help ons om u te helpen en neem vandaag nog contact op

Wij leggen u graag alles uit over onze business games en game based learning. We willen u dan ook vragen om contact met ons op te nemen door te bellen met telefoonnummer 076-5030711.

Bel mij terug

Wereldleider experiential learning

trainingen die inspireren

25+ jaar ervaring

Z

Fortune500 geschikt

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*

Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht

Share This