Gratis eBooks ontvangen?

Maak hieronder je keuze en je ontvangt het eBook in je inbox!

Initiëren van een cultuurverandering kan een spannende tijd voor je organisatie zijn. Je rol en betrokkenheid als leidinggevende in de transformatie zijn van cruciaal belang om succesvol het behoud op lange termijn te garanderen.

 

Meld je aan en ontvang gratis het eBook:

 

 

En ontdek hoe je leiding kunt geven aan een cultuuromslag.

Stuur mij het eBook!

Ervarend Leren (Experiential Learning) vormt de basis van alles wat wij doen. Wil je weten waarom, wanneer, en voor wie deze methodiek de juiste trainingstool is? Vul je gegevens in om direct gratis en vrijblijvend het ebook “FAQ’s of Experiential Learning for Organizational Development ” te ontvangen.

Het Sales M.B.A. Model van Eagle’s Flight laat zien hoe Sales getransformeerd kan worden om consistente resultaten te behalen die de klant vraagt en waar het verkoopteam trots op kan zijn. In het model gaat verkoop over het vervullen van behoeften, niet over overtuigen. Het gaat over het centraal plaatsen van de klant, niet het product of de dienstverlening. Het resultaat? Het verkoopteam creëert en bevordert lonende, lange termijn partnerschappen met klanten én behaalt tegelijkertijd de financiële doelstellingen van het eigen bedrijf.

Interesse in het Sales M.B.A model? Meld je dan aan en ontvang het gratis!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*

Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht