Eagle’s Flight heeft Nestlé Professional zeer geholpen met het professionaliseren van ons sales apparaat.

–Paul den Dunnen, Commercieel Manager–NESTLÉ PROFESSIONAL

Council of the Marble Star brengt je terug naar de tijd van Camelot en Koning Arthur. Door vertrouwen te wekken, goed te onderhandelen, commerciële resultaten te halen en samen te werken kun je een plaatsje veroveren aan de ronde tafel. Sommige teams richten zich alleen op resultaat behalen en bouwen daardoor niet aan lange termijn klantrelaties. Andere teams leggen juist de nadruk op het bouwen van de relatie maar verliezen hierdoor commerciële kansen uit het oog. Deelnemers ontdekken dat er door beide competenties te ontwikkelen, een perfecte combinatie ontstaat die garant staat voor succes, én een plaats aan die gewilde tafel!

Het verhaal

Council of the Marble Star speelt zich af in de tijd van Koning Arthur, waar een 2e ronde tafel ontdekt werd. Een ronde tafel niet voor ridders, maar voor invloedrijke bestuurders van het Koninkrijk. De voornaamste leden van 12 clans verzamelen zich in Camelot en komen voor een ultieme uitdaging te staan – het veroveren van een plek aan deze tafel met alle invloed en rijkdommen die daarbij horen. Een plek is slechts weggelegd voor de clans die bewijzen vastgestelde commerciële resultaten te kunnen behalen, maar die ook voldoen aan de culturele waarden van Camelot door te slagen voor de test van de Shuma’s. Clans concurreren, handelen en onderhandelen en beseffen hoezeer ze van elkaar afhankelijk zijn. Onderweg krijgen ze te maken met deadlines, veranderende omstandigheden, rivaliteit, maar vooral ook een hoop plezier!

Resultaten

• Manage de perceptie die anderen van je hebben
• Betere relatievaardigheden
• Relatiegericht leiderschap
• Positieve en productieve relaties zowel intern als extern
• Betere klantgerichtheid
• Voer betere sales gesprekken en behaal meer omzet

Programma look & feel

Weten of Council of the Marble Star geschikt is voor uw leerdoelen?

“EEN ZEER VERRASSENDE BUSINESS GAME WAARIN JE JEZELF GOED LEERT
KENNEN DOOR DOOR DE OGEN VAN DE KLANT TE KIJKEN. EN DAT IS WAAR
KLANTGERICHTHEID BEGINT!”

Suzanne Rozema, General Manager Burggolf

 

Business Games zijn een vorm van Experiential Learning. Wil je weten waarom, wanneer, en voor wie deze methodiek de juiste trainingstool is? Vul je gegevens in om direct gratis en vrijblijvend het ebook “FAQ’s of Experiential Learning for Organizational Development ” te ontvangen.

AF EN TOE INTERESSANTE ARTIKELEN OVER BUSINESS GAMES ONTVANGEN?

MELD JE AAN VOOR ONZE MAILINGLIJST.