Commerciële training

“Het gaat bij Eagle’s Flight om meer dan het verzorgen van trainingen. Het is onze passie om mensen te inspireren, ze te motiveren tot verandering van gedrag en ze zo te helpen hun volle potentieel te benutten.”

Toch niet weer zo’n saaie commerciële training waarbij uw personeel alleen maar zit te luisteren en de een na de ander in zijn hoofd al bezig met wat ze vanavond gaan eten? Niet bij Eagle’s Flight. Wij zijn een bedrijf dat inmiddels in 45 landen, meer dan 300 programma’s per maand verzorgt op het gebied van sales- en commerciële training. Door ervarend leren en de deelnemers vanaf de eerste minuut te betrekken bij een van onze business games, blijven wij de aandacht van u en uw personeel vasthouden. Neem vandaag nog contact op en gun uzelf een compleet nieuwe ervaring waardoor u nooit meer op dezelfde manier naar een commerciële training zult kijken.

Commerciële training in verschillende thema’s mogelijk in Etten-Leur

De trainingsprogramma’s van Eagle’s Flight zijn ontwikkeld om deelnemers bewust te maken van hun eigen handelen en hoe ze dit om kunnen buigen en in kunnen zetten om betere resultaten te behalen. Op een commerciële training kunnen wij thema’s loslaten zoals:

  • Resultaatgericht werken;
  • Projectmanagement;
  • Veiligheid;
  • Sales;
  • Relatiemanagement;
  • Persoonlijke effectiviteit.

De bovengenoemde thema’s weerspiegelen slechts een gedeelte van de mogelijkheden waarmee wij bij Eagle’s Flight uw commerciële training in kunnen richten. Kijkt u snel bij onze business games voor een indruk van het verloop van onze trainingen. U kunt ons uiteraard ook bellen voor meer informatie op telefoonnummer 076-5030711. Onze medewerkers in Etten-Leur plannen graag een afspraak in voor u.

Bel mij terug

Wereldleider experiential learning

trainingen die inspireren

25+ jaar ervaring

Z

Fortune500 geschikt

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*

Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht

Share This