Business games

Business games

“Het gaat bij Eagle’s Flight om meer dan het verzorgen van trainingen. Het is onze passie om mensen te inspireren, ze te motiveren tot verandering van gedrag en ze zo te helpen hun volle potentieel te benutten.”

Business games zijn bedoeld om gedrag te veranderen en vaardigheden aan te leren op een manier die voor de deelnemers interessant en spannend blijft. Eagle’s Flight is een Canadese onderneming die inmiddels in meer dan 45 landen trainingsprogramma’s, evenementen en groots opgezette business games verzorgd. Deze business games zijn gemaakt voor groepen variërend van 10 tot enkele duizenden deelnemers tegelijk. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een business of sales training die tot echte resultaten leidt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers bij Eagle’s Flight.

Business games die de aandacht vasthouden

Bij veel trainingssessies in het zakenleven bestaat de training uit een expert die iets komt vertellen over zijn of haar werkveld, de flipover en de rode marker al in de aanslag. Tijdens dergelijke training merkt men vaak dat de aandacht bij de deelnemers snel verslapt. Daarom doen we het bij Eagle’s Flight anders en hebben klanten de keuze uit verschillende dynamische business games, te weten:

  • Gold of the Desert Kings;
  • Promises, Promises!;
  • Rattlesnake Canyon;
  • Council of the Marble Star;
  • Expedition Outback;
  • Jungle Fire.

Kijk snel op onze website voor meer informatie over onze business games. U kunt ons hiervoor uiteraard ook over bellen op telefoonnummer 076-5030711.

Bel mij terug

Wereldleider experiential learning

trainingen die inspireren

25+ jaar ervaring

Z

Fortune500 geschikt

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*

Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht

Share This